SDP - Mänttä-Vilppula 5.4.2023

On ollut suuri kunnia toimia sosialidemokraattisen liikkeen johdossa.

Minulla on ollut suuri kunnia toimia SDP:n puheenjohtajana ja tehdä työtä sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti kestävän Suomen eteen. Päättyvällä hallituskaudella olemme toteuttaneet monia merkittäviä uudistuksia, joilla on vaikutusta pitkälle tulevaisuuteen. Olemme myös selvinneet yhdessä isoista kriiseistä, jotka ovat meitä koetelleet.
Hallituskausi ei ole ollut helppo. Se on vaatinut paljon, välillä liikaakin, mutta päällimmäisenä tunteena on kuitenkin kiitollisuus. Olen kiitollinen siitä tuesta, jota olen teiltä kaikilta saanut. Olen kiitollinen tästä ajasta, jonka olen saanut toimia puolueen puheenjohtajana ja pääministerinä. Olen kiitollinen, että olen saanut olla rakentamassa parempaa huomista yhdessä teidän kanssanne.
Nyt on kuitenkin aika antaa tilaa uudelle johtajalle ja uusille voimille. On aika tulla edestä takaisin riviin teidän muiden rinnallenne. Olen päättänyt, etten tavoittele SDP:n puheenjohtajuutta syyskuun puoluekokouksessa Jyväskylässä. Päätös ei ollut helppo, mutta uskon, että se on oikea.
Jatkan työtäni SDP:n puheenjohtajana puoluekokouskauden loppuun ja keskityn työhöni kansanedustajana.
Yhdessä olemme tehneet paljon. Yhdessä tulemme tekemään paljon. On ollut suuri kunnia toimia sosialidemokraattisen liikkeen johdossa.
Sanna Marin

SIVUN ALKUUN

 

Marika Ala-Herttuala

kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Aluehallituksen konserni- ja toimitilajaoston jäsen

Jussi Jatkola

kaupunginvaltuuston 1.varapuheenjohtaja

Arto Lehtinen

Kaupunginhallituksen jäsen

Auli Välimäki

Kaupunginhallituksen jäsen