SDP - Mänttä-Vilppula 23.8.2020

Sanna Marin valittu SDP:n puheenjohtajaksi

Sanna Marin valittiin uudeksi puheenjohtajaksi 23.8.2020 SDP:n puoluekokouksessa Tampereella

Antton Rönnholm jatkaa SDP:n puoluesihteerinä.

SDP:n varapuheenjohtajiksi on valittu Niina Malm (1.), Ville Skinnari (2.) ja Matias Mäkynen (3.).

Puoluevaltuuston puheenjohtajana jatkaa Sirpa Paatero.

SDP:n 46. puoluekokouksessa valitun puoluehallituksen kokoonpano on:

Vertti Kiukas, Helsinki

Miia Järvi, Helsinki

Maria Guzenina, Uusimaa

Mikko Valtonen, Uusimaa

Petra Peltonen, Varsinais-Suomi

Harri Lehtonen, Satakunta

Miia Nahkuri, Häme

Kaisa Vatanen, Pirkanmaa

Seppo Eskelinen, Savo-Karjala

Jukka Hämäläinen, Keski-Suomi

Mika Pietilä, Oulu

Maria-Riitta Mällinen, Lappi

Johan Kvarnström, FSD

 

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Sirpa Paatero,

ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Miika Tiainen ja toiseksi Joni Kumlander.

Koko puoluevaltuusto varajäsenineen :

Helsingin piirin varsinaiset jäsenet ovat Veera Alahuhta, Anita Hellman, Juha Jaatinen, Otto Köngäs ja Kaarin Taipale. Varajäsenet ovat Juhani Nokela, Katri Nokela, Olavi Jauhiainen, Arzu Caydam-Lehtonen ja Eero Kiuru.

Uudenmaan piirin varsinaiset jäsenet ovat Susanna Bruun, Jussi Särkelä, Maria Outinen, Jussi Kukkola, Kaisa Niskanen, Kimmo Koivunen, Arja Isotalo ja Eemeli Peltonen. Varajäsenet ovat Taina Lackman, Ari Paukku, Tarmo Ojala, Jarno Hautamäki, Tarja Eklund, Anu Rajajärvi, Helena Tommola ja Harri Virtanen.

Varsinais-Suomen piirin varsinaiset jäsenet ovat Minna Holtlund, Kirsi-Maria Jokinen, Miia Kelsey, Timo Tamminen ja Miika Tiainen. Varajäsenet ovat Annika Ollila, Viivu Seila, Jere Järvinen, Pertti Pokki ja Riitta Lehtinen.

Satakunnan piirin varsinaiset jäsenet ovat Mirva Heino, Tuomas Koivisto, Rainer Lehti ja Anne Paavilainen. Varajäsenet ovat Johanna Mattila, Voitto Raita-Aho, Neea Kähkönen ja Harri Kivenmaa.

Hämeen piirin varsinaiset jäsenet ovat Kari Hyytiä, Iisakki Kiemunki, Kaisu Kotirinta, Kaisa Lepola ja Heikki Moilanen. Varajäsenet ovat Maria Mäkynen, Heimo Riutta, Pirjo Sandelius, Jouni Mäkelä ja Anne Laatikainen.

Pirkanmaan piirin varsinaiset jäsenet ovat Aila Dündar-Järvinen, Joni Kumlander, Jyrki Koskinen, Jaana Männikkö, Keijo Kaleva ja Päivi Stenman. Varajäsenet ovat Jenni Jokinen, Jonne Nurmi, Johanna Santaniemi, Ari Wigelius, Marika Ala-Herttuala ja Juha-Pekka Mattila.

Kaakkois-Suomen piirin varsinaiset jäsenet ovat Onni Espo, Olli-Pekka Kristiansson, Ilkka Nokelainen, Nina Peltonen, Niina Ristolainen, Satu Taavitsainen, Johanna Thomander-Tiainen ja Sami Virtanen. Varajäsenet ovat Heikki Martikainen, Jenna Vertanen, Sari Melkko, Kari Huovila, Kari Ojala, Tiina Montonen, Kari Virinsalo ja Raine Lehkonen.

Savo-Karjalan piirin varsinaiset jäsenet ovat Pia Hedman, Tarja Kärkkäinen, Joakim Kärkäs, Jouni Martiskin ja Neeta Röppänen. Varajäsenet ovat Sanna Kauppinen, Marja Kauppinen, Olavi Ruotsalainen, Virve Mikkonen ja Rasmus Keinänen.

Keski-Suomen piirin varsinaiset jäsenet ovat Jarno Kemiläinen, Siiri Muhonen, Ulla Patronen ja Seppo Ruotsalainen. Varajäsenet ovat Sanna Siekkinen, Jussi Maasola, Sami Tuominen ja Leena Kalmari.

Pohjanmaan piirin varsinaiset jäsenet ovat Harri Jokiranta, Sini Karjalainen ja Kari Kivinummi. Varajäsenet ovat Emma Haapasaari, Ulla Pihlajamäki ja Vesa Suvanto.

Oulun piirin varsinaiset jäsenet ovat Inka Hokkanen, Jari Nahkanen ja Miina-Anniina Heiskanen. Varajäsenet ovat Markku Oikarinen, Sanna Laine ja Pirjo Sirviö.

Lapin piirin varsinaiset jäsenet ovat Anni Koivisto ja Pekka Tiitinen. Varajäsenet ovat Markku Harju ja Satu Honkonen.

FSD:n varsinaiset jäsenet ovat Anna Caldén ja Karita Pihlström. Varajäsenet ovat Karita Blom ja Ulf Heimberg.


SIVUN ALKUUN

 

Marika Ala-Herttuala

kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Aluehallituksen konserni- ja toimitilajaoston jäsen

Jussi Jatkola

kaupunginvaltuuston 1.varapuheenjohtaja

Arto Lehtinen

Kaupunginhallituksen jäsen

Auli Välimäki

Kaupunginhallituksen jäsen